RSS

Nu puteţi câştiga o „cursă” fără permisul de conducere. Chestionare auto DRPCIV gratuit.

15 Feb

Posesorii de permis de conducere sunt din ce în ce mai căutaţi pentru locuri de muncă. Este un avantaj în a avea un permis de conducere. Eşti văzut mai bine la locul de muncă, iar dacă se iveşte o „cursă”, una-două poţi conduce un automobil. În aplicarea unui job, permisul constituie un avantaj benefic, iar interviul va fi mult mai uşor. Mai nou, orice firmă are autovehicule la dispoziţie, ori pentru transport normal, ori pentru diverse mărfuri.

Când te afli la volan în trafic, ai mari responsabilităţi. Trebuie să fii mereu atent, deoarece viaţa ta cât şi a altor persoane este în pericol. Viitorii conducători auto, caută site-uri de chestionare auto DRPCIV, pentru a se pregăti şi a lua mai uşor permisul de conducere. Nu este suficient să înveţi doar din manualul de legislaţie rutieră, chiar dacă instructorii auto pretind acest lucru. Evident, ei nu se implică prea mult, nu sunt foarte interesaţi de „viaţa personală” a elevilor, iar conform acestui fapt, cursanţii sunt dezorganizaţi.

Un site bun de chestionare auto, este de ajutor în marea majoritate a părţilor. Ele dispun de informaţiile necesare pentru a obţine un permis de conducere. De asemenea, au la dispoziţie chestionare auto DRPCIV cu răspunsuri corecte, iar când elevii le parcurg, îşi măresc şansele de a acumula cât mai multe răspunsuri corecte la examenul de teorie DRPCIV. O parte din site-urile de chestionare auto, sunt făcute de „mântuială”, nu oferă toate informaţiile necesare şi solicită bani de la elevi.

Recomand un site de chestionare auto DRPCIV, www c-drpciv ro care oferă tot ce este necesar în a obţine un permis de conducere. Pe lângă toate acestea el dispune de: legislaţie rutieră, codul rutier, regulamentul rutier, măsuri de prim ajutor, conducerea ecologică, conduita preventivă, infracţiuni, contravenţii şi noţiuni de mecanică.

Indicatoarele şi marcajele rutiere se află în bara de meniu al site-ului. Sunt explicate concret iar imaginea de la un indicator respectiv, este afişată doar atunci când se face click pe titlu. Este o metodă mult mai practică şi nu induce în eroare elevii.

Site-ul mai dispune şi de întrebările DRPCIV, care sunt afişate cu răspunsuri corecte. Categoria se află în meniul site-ului şi poate fi accesată de pe orice Browser. Chestionarele auto pot fi parcurse doar din browserele Google Chrome, Opera, Internet Explorer şi Safari. Nu este necesară operaţiunea de a crea un cont şi nu trebuie achitat absolut nimic. Pe pagina de Facebook veţi fi la curent cu toate noutăţile, deci nu uitaţi să apăsaţi butonul like. Succes la examen!

Articol scris de Ovidiu Drobotă.

Anunțuri
 
3 comentarii

Scris de pe 15 Februarie 2014 în De prin net, Diverse

 

Etichete: , , , , , , , ,

3 răspunsuri la „Nu puteţi câştiga o „cursă” fără permisul de conducere. Chestionare auto DRPCIV gratuit.

 1. Grosolanul Dubios

  15 Februarie 2014 at 9:24 pm

  foarte bun articolul.. eu m-am apucat de scoala de soferi si este bun site-ul care era deja recomandat de un amic. succes tuturor si puneti-va pe invatat 😀

   
  • Mircea Colceag

   15 Februarie 2014 at 9:28 pm

   Sincer si eu stiam de el dinainte de acest guest post. Si il folosesc. Si intamplarea face sa dau de permis luna viitoare. Si ce credeti ca o sa folosesc? :))

    
 2. Carmen

  15 Februarie 2014 at 9:27 pm

  Interesant, Multumim pentru articol

   

Zi si tu acuma

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: