RSS

Tepe din online

16 Noi

Cred ca toti ne-am luat cel putin o data in viata teapa.Cel putin o data! Sunt tare curios care ar fi teapa ta sau daca au fost mai multe,care a fost cea mai groasa teapa sau ultima.Te invit sa-mi impartasesti asta printr-un comentariu.

O sa fac cunoscuta acum o teapa,sper ca nu sunt primul si sper ca nu si-a furat-o nimeni, prin care primim un mail de genul :

Loteria Națională
P O Box 1010
Liverpool, L70 1NL
REGATUL UNIT
(Customer Services)
 
PROMOTII International / PRET DEPARTAMENTUL DE ATRIBUIRE. Data: 16/11/2012
 
Ref: UK/9420X2/68
Lot: 074/05/ZY369
Câștigarea nu: 11 13 26 34 44 48
 
FELICITARI!
 
Stimate Domn / Doamna,
 
Suntem încântați să vă informeze cu privire la rezultatul tragerii la sorți de e-mail loterie adresa tur de scrutin al FMI / pentru Promovarea Comertului China Organizația de numerar-out loto INTERNATIONAL BV programului, care a avut loc pe 15 noiembrie 2012.This este o loterie generat de calculator a utilizatorii de Internet care folosesc adrese de e-mail pentru remize. Această remiză loto se bazează în întregime pe o selecție a câștigătorilor electronic folosind adresele lor de e-mail de la diferite Wide Web Server (www) site-uri.
 
Esti-mail atașat la numărul biletului: 475-189-657-23-05 cu numar de serie 9756-05 a atras numerele norocoase si bonus de numărul de bile pe care, ulterior, a castigat la loterie vă în două category.You au fost aprobate, prin urmare, să pretindă o sumă totală de 750,000.00 RON (Sterlings șapte sute cincizeci de mii de lire sterline), în ref fișier numerar de credit: ILP / HW 47509/02.This loto remiză se bazează în întregime pe o selecție a câștigătorilor electronic folosind adresele lor de e-mail de la World Wide diferite web (www) site-uri. Adresa dvs. de e-mail asociate cu numărul biletului: 475-189-657-23-05 cu numar de serie 9756-05 a atras numerele norocoase si bonus de numărul de bile pe care, ulterior, a castigat la loterie vă în categoria 2. Prin urmare, ați fost aprobate de a pretinde o sumă totală de 750,000.00 RON (Sterlings șapte sute cincizeci de mii de lire sterline), în ref fișier numerar de credit: ILP / HW 47509/02. Acest lucru este de la premiu total de £ 5,000,000 milioane de lire sterline, comun printre primele zece (10) câștigători norocoși în această categorie.
 
Toate participant au fost selectate în mod aleatoriu prin intermediul unui sistem de numărare a voturilor calculator trasată de la nouă sute de mii de e-mail din Canada, Australia, Statele Unite, Asia, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Oceania, ca parte a programului nostru internațional promoții cu care se desfășoară anual.
 
Acest Loteria este promovată și sponsorizat de către un conglomerat de companii multinaționale, ca parte a responsabilității lor sociale pentru cetățenii din comunitățile în care au bază operațională. Mai mult de detaliu (e-mail) intră în biroul nostru reprezentant European de la Amsterdam, Olanda, astfel cum este indicat în cuponul jocul tău și premiul de £ 750,000.00 va fi eliberat la tine de la filiala regională în Marea Britanie. Sperăm cu o parte din premiu, va participa la sfârșitul nostru de mize mari £ 13 ani, miliarde internațional remiză.
 
Agentul nostru va începe imediat procesul de a facilita eliberarea din fondurile tale, cât mai curând l-ai contacta.
 
CUM Pentru a revendica premiul:
Trebuie să contactați Societe Generale Private Bank imediat, fără nici o întârziere, pentru câștigurile tale au fost deja depuse cu ei pentru un transfer ulterior în contul dvs. personal.
 
Rețineți că vă sunt de a oferi Băncii cu aceste detalii pentru a vă identifica: 
 
** Numele complet:
** FULL ADRESA:
** TEL:
SUMA ** castigat:
** CASTIGATOARE NUMĂRUL REF:
** CASTIGATOARE SERIA DE:
 
Mai jos este Detalii ale Societe Generale Private Bank 
 
Transfer de Departamentul de
 
Kenneth D. Burton.
 
Fondatorii Curtea Lothbury
Londra EC2R 7HE,
Marea Britanie.
 
Tel:  +447035917358
 
 
Sa este imperativ ca te adăugați numere de identificare {} FWC/IRS/8971 ca obiectul de orice corespondență cu Societe Generale Private Bank și numele dvs. și adresa completă pentru a se asigura că acestea răspund în timp util.
 
Eu va necesita o actualizare concisă privind procedurile cu Banca Societe Generale private de îndată ce vă sunt în contact cu ele. Dacă aveți nevoie de orice ajutor de orice fel, vă rugăm să nu ezitați să mă lase să știu.
 
Felicitări încă o dată!
 
Sper ca cererea mea va fi favorabil acordat de către biroul dumneavoastră reputație ..
 
Notă: Orice premiu nerevendicat vor fi returnate la trezorerie a Organizației Premiul irlandez. Sunteți sfătuit să păstrați datele dvs. câștigătoare strict la tine si nu-l împărtășească cu orice persoană fizică sau firmă, pentru a evita confiscarea premiul.
 
Mrs Jena Frost
Event Manager (Loterie ® Award)
(O filială a Loteriei ® Organizației pentru Marea Britanie). ”
Tu acum trebuie sa fii un pic destept si nu un geniu ca sa-ti dai seama ca sansele ca tu sa castigi 1$(nu mai mult) la o chestie la care nu ai participat niciodata si de a carei existenta nu ai aflat nici macar in treacat,sunt sub 0 si ca google translate nu merge atat de bine incat sa si adapteze si nu doar sa traduca textul dintr-o limba in alta(vezi greselile de exprimare din text).
Nu este primul mail de genul asta si probabil nici ultimul, dar am vrut sa-l fac public pentru ca eu cred ca sunt oameni suficient de naivi (sau disperati, din pacate) care sa se agate de visul asta si pentru care greselile de gramatica si gramatica nu sunt atat de evidente incat s-ar putea sa-si ia teapa.Poate si-ar merita soarta unii dintre ei, dar ia mai da-i dracu’ pe-astia care ne iau de fraieri si vor sa ne ia banii !
Astept comentariile voastre despre tepele pe care vi le-ati luat.
Anunțuri
 
2 comentarii

Scris de pe 16 Noiembrie 2012 în De prin net

 

Etichete: , , , , , ,

2 răspunsuri la „Tepe din online

 1. Bogdan

  17 Noiembrie 2012 at 1:19 pm

  salut si eu am primit un astfel de mail ieri cum ca am castigat 750 000 de lire si ca trebuie sa imi fac un cont online in care sa depun 410 lire pt a primi banii, prea frumos sa fie adevarat tinand cond ca nu am participat la nici o loterie.

   
  • Mircea Colceag

   18 Noiembrie 2012 at 12:58 am

   Inseamna ca toti trebuie sa fim atenti.Multumescc pentru comentariu!

    

Zi si tu acuma

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: